American Music Video

 
Ni har väl alla säkert sett musik videorna och de amerikanska filmerna där de rullskrinnar (dansar rullskrinnandes) inomhus, med sina booty shorts och lockiga hår. De spelar de hetaste låterna just nu och har en stor disco boll i mitten av rummet och massor med disco lampor, riktigt old school alltså. 
 
Detta är något jag alltid velat göra, för de ser ju så himla kul ut! Här om dagen fick jag äntligen pröva på det när vi firade en av kusinerna med att fara till en av dessa inomhus rullskrinns discon. Det var som det såg ut, SUPER KUL. Trodde det skulle vara svårt, eller att man skulle se ut som bambi på is, men antar att om man en gång lärt sig rullskrinna som liten så glömmer man inte det. Men det fanns proffs skrinnare där också, de var otroligt duktiga. De gjorde snurrar, hopp, breakdance vad som helst på sinna skrinnskor. Jag höll mig till basics, höger-vänster-höger-vänster,haha. Önskar vi hade något sånt kul i lilla jeppis, vad tror ni? skulle folk gilla det? 
 
 
 
 
Efter rullskrinnandet så for vi iväg till en japansk "Habachi" restaurang. En Habachi restaurang är en restaurang där kocken kommer till bordet och tillreder maten rakt framför ögonen på en. Vi hade en väldigt skicklig kock (antar att de alla är det), han var rolig också och pratade med oss under hela tiden han kockade, och maten var super god! 
 
 
 
Är det någon av er som varit i Washington Dc?  Något jag borde testa på eller skriva om? Tell me! :)
 
/Annapearl
0 kommentarer publicerat i Pearls Life
Taggar: Fitness, Glädje, Hälsa, Mat, NyBlogg, PearlsHealth, Tjej, beauty, familj, feelgood, resa, rollerskating, storstadsliv, travel, usa, vänner, washingtondc
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar