Förbättra din hälsa med Bulletproof Coffee

 
 
 
En stor del av oss människor är vana med att börja vår dag med en kopp svart kaffe. Kanske någon av er känner att ni inte funktioner förrän ni kommit till botten av koppen på morgonen? ☕
 
Varför inte ge din kaffe en rejäl UPGRADE
 
Låt mig presentera BULLETPROOF COFFEE.
Invented by Dave Asprey.
 
 
Bulletproof kaffe ger dig inte superkrafter..nej, Men otroligt många hälso benefits. Det är ekologiskt kaffe mixat med kokosolja / eller ekologiskt smör och mct olja. Det mixas samman och blir en härlig latte liknande kaffe dryck. I know i know, det låter konstigt och kanske lite äckligt med att tillsätta fetter i kaffet..  Men jag lovar! It's not! 
 
 
 
Varför börja dagen med BULLETPROOF COFFEE?
 
 
 • Din hjärna får förmågan att vara super fokuserad och produktiv tack vare alla de hälsosamma fetterna. "SUPERBOOST".
   
 
 • Det dämpar (om inte helt tar bort) sötsuget. Du känner dig nöjd och belåten.
 
 • Det ger dig energi för mycket längre tid än vanligt kaffe.
 
 • Det ger en mättnads känsla som skjuter upp frukosten till ungefär 3 timmar framåt (så nästa mål blir nästan en lunch) om man så vill. Kroppen får nästan en "mini-fasta" under natten som fortsätter på morgonen och därmed hinner reparera sig och fokusera på att få kroppen att fungera optimalt istället för att jobba med att bryta ner mat hela tiden. 
 
 • Balanserar humöret. 
 
 • Är gott! I början kan det kännas lite konstigt att dricka en dryck med så mycket fett i sig (BRA FETTER) , men ganska snabbt så börjar du längta tills du får tillreda din kaffe på morgonen och svart kaffe är ett minne blott.
 
Jag rekommenderar verkligen att ge denna super dryck en chans, om du endå dricker kaffe på morgonen..  Varför inte dricka en BÄTTRE kaffe?☝😏
 
 
 
RECEPT: 
 
 • 1-2 MSK ekologisk kokosolja/ekologiskt smör
 • 1-2 MSK mct olja
 • 1 kopo Ekologiskt kaffe
Börja med 1 MSK av olja/smör och 1 MSK mct olja. Och bygg er upp långsamt tills ni blivit vana med känslan och det känns som att ni kan öka dosen. Magen kan reagera om man börjar med för mycket fett på en gång.
 
 
- Mixa i en blender. ELLER så kan du använda en "shaker" flaska och bara skaka tills allt är mixat, fluffigt och latte liknande.  
 
 
 
Obsobs! Varför ekologiskt? För att få alla hälsosamma egenskaper, så vill du inte få i dig någo kemikalier eller onödigt mögel eller skräp. Jag personligen får svaga hjärtklappningar/stress känsla .. Ni vet då ni verkligen känner ert hjärta hoppa i bröstet. Det får jag när jag dricker låg kvalitet kaffe som inte är ekologiskt. 
 
 
Nu är jag nyfiken! Vem av er vågar testa på detta? 
 
PS. Vill ni veta mera om Bulletproof. . googla det! Det finns mycket bra information som jag inte nämnde  😊🙋 
 
 
Ge inlägget ett hjärta om ni kommer testa på!😙😘
 
/Annapearl 
 
 
 
 
 
 
0 kommentarer publicerat i Mat
Taggar: Hälsa, Hälsosamt, PearlsHealth, dryck, kaffeersättare, morgon, söndag
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar