HUDPRODUKTER FRÅN HIMLEN

 
 
 
Igår när jag var i ett shopping center vid Pentagon city här i washington DC, så hittade jag en kosmetika butik som heter LUSH. "Fresh handmade cosmetics" stod det över butiken, behövs inte mer än så för att jag ska gå in  och kolla vad de säljer. För på samma sätt som jag försöker hålla min kost hälsosam och jordnära så tar jag också hand om min hy.
 
Jag använder just nu en rosen cleanser som jag tvättar med morgon och kväll, och som fukt applicerar jag en rosehip oil,(rosa canina = nypon) olja. Ju mindre jag utsätter min hy för olika starka medel och konstiga ingredienser, destu bättre har jag märkt att min hy mår ,(And hey that's just me).
 
Hursomhelst när jag såg en kosmetika butik med naturliga produkter så var jag som i sjunde himlen. De hade allt från Balsam och shampo tvålar till ansiktsmasker, ansiktsrengöringar, ögon cremer, peelingar, massage "tvålar". Och allt doftade så härligt och så ÄKTA. Jag var såld på en gång. 
 
Ville ju ha allt i den butiken men bestämde mig för att bara köpa en produkt och testa hur men hy reagerar och se vad jag tycker om den, (vilket är smart, men jag brukar int alltid vara så smart haha).
 
Jag gick glatt hem med produkten "Angels on bare skin". Det är en Mandel&Lavendel rengöring som är helt LJUVLIG. Den gör huden så mjuk eftersom den har olika oljor i sig ( Lavendel,Tagetes,rosen olja) så den ger fukt och rengör på samma gång. Lavendel jämnar också ut hudtonen och ger en vacker lyster.
 
Och den burken jag har nu kommer räcka läänge, och jag köpte den för 15 dollar (FEMTON DOOLLAR)?!? Så billigt för en produkt som denna.
  • Du behöver bara en liten klick av denna "pasta" ( som du ser nedan på bilden).
  • Tillsätt några DROPPAR vatten i handflatan
  • Arbeta ut till en tunn smet i händerna som du sedan applicerar i ansiktet.
Ps: Den innehåller krossad mandel som peelar huden lätt. Så produkten är 3 in 1, - rengöring,peeling och fukt.
 
Jag hade aldrig hört om märket förr och började redan fundera på hur jag ska kunna köpa dessa produkter från Finland, när en av mina vänner berättar att LUSH har online butik i FINLAND och massa butiker i sverige och en i Helsingfors ( SAAAY WHAAAAT) !
 
Så dagens tips! Testa på denna helt UNDERBARA produkt. och jag är helt säker på att alla deras andra produkter  är lika härliga.. 
 
 
 
 
 
 
7 kommentarer
publicerat i SkönhetsTips
Taggar: Fitness, Hälsa, Näring, Tjej, beauty, girl, health, hud, hudvårdsprodukt, hy, naturlig, skönhet

MIN STORA FETA AMERIKANSKA JUL

 
 
 
Hade en UNDERBAR jul här i USA. Här firas Jul den 25.12, så jag får liksåm fira dubbelt (vilket inte är helt fel) :D Båda sidorna av familjen kom till Mikes familjs hus i år, så vi var ca 30 pers. Alla är så härliga här, och jag tycker det är så fint att se olika sätt att fira Jul. Men buffeen stod framme hela kvällen, presenterna öppnades vid midnatt och spel spelades hela natten. 
 
Bjuder här på en bildbomb så får bilderna tala för sig själv :) 
 
 
 
 
 
 
 
 
0 kommentarer
publicerat i Pearls Life
Taggar: Tjej, amerika, beautiful, girl, happy, healthy, holidays, jul, kärlek, love, merrychristmas, usa, washingtondc

LUCKA 24 !!!

 
 
God JUUL ! På er alla! Kan med handen på hjärtat säga att här har jag ingen julfeelis :D 23 c° varmt och grått och det är först imorgon julen firas här i USA, så idag har jag bara suttit och skypat med min familj som firat hemma i Finland. (THANK GOD FOR SKYPE!). Jag började nog sakna allihopa lite mera när jag såg hur mysigt de alla hade det. 
 
 
Det här är ju officiellt min sista Kalender lucka! Så nu efter detta kan jag fritt fram börja blogga om allt annat i livet också, inte bara bara träning, så det är ju kul :D IMORGON då det firas här så kommer jag bjuda på lite bilder så ni får se hur Julen firades i Amerika landet, båda sidorna av Mikes familj kommer hit i år (mammans släkt & pappans) så det blir ca 25 - 30 pers samlade här ikväll. Vilket är skoj!
 
Julen till ära så for jag ut på en 3 1/2 km lenkki och sedan körde jag en liten Christmas - WOD
 
Woden såg ut såhär:
 
 
 
 
God Jul hälsningar från oss till ER! hoppas ni hade en underbart fin Jul! :) <3
 
Kram/Annapearl
0 kommentarer
publicerat i Träning
Taggar: 6-steg, Fitness, Glädje, Hälsa, Hälsosamt, Italienskt, Mat, NyBlogg, Näring, PearlsHealth, Soppor, Tjej, WOD
Visa fler inlägg
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar