En midsommar med mexikaner, amerikaner och kokkolabor

 
 
Midsommaren är en av mina favorit högtider. Mitt i sommaren, god mat, alltid trevlig stämning. Varje år så bjuder Mamma & Pappa in en salig blandning av människor till villan. De är bra på att inte övertänka och fundera på vem som klickar med vem, och hur folk ska kunna umgås när de inte känner varandra eller har så mycket gemensamt. De bara bjuder in ett gäng fenomenala typer och varje år lyckas det, alla bjuder till och kvällen blir helt perfekt. 
 
Detta år var det mest familj, mostrar & morbröder, Sara o. Tony, Mike, kusin Sandra och hennes vän + 2 jaro spelare (Soto & Morin) från Mexiko (Mexiko/Texas). Vi åt god mat, fiskade, badade bastu, tog årets första dopp och paddlade iväg i solnedgången på våra Sup brädor.
 
Solnedgången var fantastiskt, vädret fenomenalt och vindstilla. Hoppas ni alla hade en fin midsommar med nära och kära! 🌼🙏
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sommar & Blåbär

 
 
Sommaren kanske har börjat nu! Det ser ut som att vädret tänker stanna, så långt som väderprognosen kan visa 10 dagar framåt. För min del så spenderar jag största delen av sommarlovet på golfbanan där jag jobbar. Det är mycket jobb, men ett väldigt roligt ett. Roligt att dag ut och dag in få träffa glada (och mindre glada :D ) golfare.
 
Annars har jag inga speciella planer för denna sommar, jag njuter åpåå där i mellan jobb och sömn att få ha Mike här i år. Och drömmer om att kanske fara på en sista minuten resa ännu i sommar (någonstans VARMT).
 
Vill dela med mig av en super god drink som är perfekt mellanmål på jobbet. 
 
Blåbärs-Havre dryck: 
 
  • Ett stort glas Havre mjölk
  • 1/2-1 banan
  • 1 dl frysta blåbär
 
Mixa i en smoothie maskin eller med mixer stav. Done! PS. Vill du ha den mera matig och mer energi så kan du tillsätta valfritt protein pulver.
 
 
 
0 kommentarer
publicerat i Mat
Taggar: Hälsa, Mat, PearlsHealth, blåbär, finland, healthy, shake, sommar
Visa fler inlägg
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar