Morgon rutiner: A&O

 
 
Det viktigaste för mig, även om jag vill det eller inte .. är morgonrutiner. Hela min dag hänger på vad jag gör först på morgonen. Får jag en produktiv start, tidigt, så vet jag att jag kommer få mycket mera gjort. Och inte bara det, men min kropp kommer att fungera så mycket bätte, and my mind och HUMÖRET.
 
Om du tänker på hur en vanlig dag ser ut. Det är alltid saker du måst få gjort & saker du vill hinna med, människor som behöver dig här och där, planer som ändras, och oväntade saker som ploppar upp. Därför är det så viktigt för mig att få in MINA måsten, det jag vet att jag måste göra för MIG SJÄLV, tidigt på morgonen. Det är en kick- start för dagen. Och jag vet att hur en dagen spelas ut, om det är något roligt jag vill gå och göra senare på kvällen, så har jag fått börja dagen på mitt sätt. Väldigt väldigt viktigt detdär med morgon rutiner. Något jag insett sedan jag träffade M.
 
 
Min morgon rutin här i USA ser ut såhär: 
 
- Dricker 1 liter vatten under min första halv timme jag är vaken
- Dricker min bulletproof coffee långsamt
- Far ut på lenkki med Mike (backigt område upp och ner)
- Kort eller långt styrkepass här hemma efteråt, sedan stretchar
- Smoothie med plantprotein + vitaminer
- Andas (fokusera på andningen en stund 5-10 min) eftersom vi oftast andas otroligt ytligt när vi inte tänker på det, och det är inte bra för någon. :)
 
 
 
Efter detta känner jag mig oftast väldigt redo för dagen.  Det här är min OPTIMALA morgon. Men SÅKLART så lämnas någon sak bort vissa dagar. Men om jag i stort sett får börja min dag med att vara aktiv och få i mig bra näring och fetter, och bara få fokusera på mig och min kropp en stund, så känns det bra. 
 
 
Vad har ni för morgon rutiner? alltid kul att höra andras sätt till att börja dagen! Och är jag den enda som har upptäckt fördelarna med Bulletproof coffee, eller kör ni med det hemma också ? :D
 
 
 
 
/Annapearl
 
Se mer av mitt vardagliga liv i USA på snapchat
snapchat: aannahult
 
Mera bilder på instagram: aannapearl & pearlshealth :)

Grön Go-To dryck🌿

 
 
 
Har hela tiden olika faser med mina morgon smoothies. Ibland vill jag att den ska vara så blå och bärig som möjlig, vissa dagar söt och dagar som denna så ville jag ha en väldigt grööön och mild smoothie. 
 
Detta är vad jag mixade ihop:
 
- 1 liten banan
- 2 dl mandelmjölk (osötad) går också bra med kokos, eller annan plantbased mjölk.
-1 nektarin
-1 msk psylliumhusk (bra fibrer för magen)
-2 "mega" stora nävar spenat 
-fryst frukt mix (ananas,nektarin,jordgubb) 
 
Mixa och njut! 
 
PS. Kom ihåg att alltid börja med de mjukaste frukterna underst i blendern. Sedan resten av frukterna/grönsakerna och till SIST fryst frukt. Med detta sätt så förstör du inte mixer maskinen + att allting mixas 100 ggr lättare. 
 
PS.2 om du som jag tillsätter psylliumhusk , make sure att du dricker den straxt efter du mixat. Psylliumhusk blir väldigt tjockt i vätska när det får stå en stund. 
 
 
 
Ha de gött! /😘 annapearl
 
Instagram: aannapearl & pearlshealth
 
0 kommentarer
publicerat i Smoothies
Taggar: Glädje, Mat, Tjej, frukost, grönt, inspiration, motivation, smoothies

Min amerikanska sommar #USA

 
 
För en vecka sedan landade jag i USA, Washington DC där jag och Mike kommer spendera heeela sommaren. Mike har ledigt från skolan , och jag hade möjligt att följa med så vi tog vårt pick och pack och flög iväg. Mike har ju inte kunnat vara hemma i USA på de senaste 10 åren eftersom han alltid spelat fotboll och säsongen varit igång som bäst just då.
Så vi är båda lika taggade på att vara här! Han har skrytit om de heta somrarna så många år nu och klagat på att Finland inte har samma värme som hemma .. Eller nån värme alls för den delen. 
 
 
Första veckan har gått snabbt och de senaste 4 dagarna så har det stått 33°c på termometern. Har mest bara slappat senaste dagarna eftersom kroppen ennu är lite upp och ner av tidsskillnaden.
 
Men idag kom vi oss ut till Great falls Park. En otroligt fin natur park 1 timme härifrån, der var så skönt att komma ut i naturen och ta en liten break från största. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Visa fler inlägg
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar