Chokladen som du inte kan sluta äta
Ingredienser:
*2 dl kokosolja
*4 msk kakao
*1 dl mandelsmör
*4 msk honung (testa dig fram)
* havreflingor ca. 2-3 dl. OBS! Testa dig fram här. Det ska inte bli för torrt så att vissa havreflingor inte har choklad på sig, men inte heller så att havreflingorna simmar i choklad. Men de ska alla vara täckta och kunna bredas ut på ett fat, plåt.
Gör såhär:
- smält kokosolja på låg värme
- tillsätt kakao
- tillsätt mandelsmör och honung , rör runt så de blandas.
-till sist blanda i havreflingorna
- bred ut på ett bakplåtspapper på ett fat eller plåt eller direkt på ett pappers fat
-lägg i frysen och sen är det redo att ätas så fort chokladen stelnat 30-60 min , beroende på tjocklek.
Förvara i frysen ! :)
Tips. Bryt sönder i små bitar och förvara i en minigrip påse i frysen och ät det i små bitar när du blir sötsugen. 😋
/Annapearl 😙
Uu, det ska jag testa!! :D var köper du mandelsmör?